Despre mine

O mărturisire onestă

            Să revin la mărturisirea onestă la persoana I. Poate te întrebi cine sunt ?! Sau poate nu…dar dat fiind faptul că citești aceste rânduri, nu consider că este etic să-ți vorbesc despre tainele psihicului uman, fără să facem cunoștință virtual. 

         Sunt Psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din România, specializat în Psihologie Clinică. Dar înainte de toate formalitățile acestea, sunt un muritor, la fel ca și tine, dar unul plin de aspirații și țeluri mai înalte decât Everestul, poate prin asta ne asemănăm. 

Sunt un iubitor de oameni, tocmai din acest motiv am îmbrațișat facultatea de Psihologie în detrimentul celor 4 ani de Drept deja parcurși. Fiind licențiată în Drept am îmbrațișat știința numită Psihologie tocmai când cei din jur erau convinși că profesia de avocat mă reprezintă, dar cum spuneam, învață-te să te asculți pe tine, nu pe cei din jur !

                Continuând parcursul profesional am realizat că masterul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, e menit pentru mine, prin urmare am îmbrațișat și această formă de dezvoltare personală și profesională. 

                 Au urmat zeci de workshopuri sub diferite titluri ce vizau : lupta cu depresia, capacitatea de a învinge anxietatea. Dorința de autocunoștere și dezvoltare personală continuă, un adevărat cocktail de care cu siguranță prea curând nu o să mă satur, deoarece am îmbrățișat și Școala de Formarea în Psihodramă. De asemenea, a fost o plăcere să descopăr Tehnicile și Testele CvasiProiective realizate de către asociația Phoenix-București autorizată de Colegiul Psihologilor din România.

Studii

Bun venit în universul cabinetul meu

De ce ai îndrăzni să îmi scrii ?

De ce ai îndrăzni să îmi scrii ?

Simplul fapt că ești prezent aici, spune că versiunea care știi că poți să fii nu mai poate suporta!

Nu mai poți suporta să îți fie știrbit potențialul de gânduri și trăiri, care odată așezate la masă cu tine, o să capete o altă abordare cu ajutorul unui specialist, urmând ca la finalul procesului,  acceptarea și asumarea să vă gasească ridicați de la masă, de mână, reamintindu-ți ceea ce știi că poți să fii!